Kibbeling van bloemkool en high-end Joppiesaus: In Torbens restaurant klopt alles zonder logisch te zijn

Bron: PZC 

Bekijk hieronder een nieuwsitem van een externe bron. We hebben dit artikel met je gedeeld op onze website. 

  1. Extern
  2. Kibbeling van bloemkool en high-end Joppiesaus: In Torbens restaurant klopt alles zonder logisch te zijn

Kibbeling van bloemkool en high-end Joppiesaus: In Torbens restaurant klopt alles zonder logisch te zijn

2025-01-03 15:10:00  Bergen Op Zoom - Chef Torben Bouterse leerde de liefde voor koken en goed eten van zijn oma´s. In een hightech keuken combineert hij internationale smaken, opgediend in de eeuwenoude eetzaal van Grand Hotel De Draak in Bergen op Zoom..

Het volledige nieuwsbericht is hier te lezen.

Foto van Lokaalnieuwsroosendaal.nl Redactie

Lokaalnieuwsroosendaal.nl Redactie

Het nieuwsartikel op deze pagina is niet door ons geschreven. Ga voor het volledige artikel naar de website van: PZC

Persbericht insturen?

Wil jij ook een persbericht laten plaatsen op Lokaalnieuwsroosendaal.nl? Stuur ons dan een bericht!